ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΡΡΑ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Msc, PhD

Ψυχολόγος Πετρούπολη ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΡΡΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Msc, PhD Online Συμβουλευτική σχέσεων

Online Συμβουλευτική σχέσεων

19203624.

  Είναι πλέον προφανές ότι σήμερα οι διαπροσωπικές σχέσεις, εξαιτίας των δύσκολων κοινωνικο-οικονομικών συγκυριών και των αναπόφευκτων ανακατατάξεων που βιώνουμε στην παρούσα φάση, κλυδωνίζονται όσο ποτέ άλλοτε και διέρχονται περίοδο κρίσης (ταυτότητας). Τα διαζύγια αυξάνονται, πολλές σχέσεις περνούν από δοκιμασίες και παύουν να είναι όσο λειτουργικές ή/και ευχάριστες υπήρξαν κάποτε. Το αίσθημα  ματαίωσης, αδιεξόδου και (υπαρξιακής) μοναξιάς στις σχέσεις μοιάζει αναπόδραστο. Αυτό είναι κάτι που ακούω συχνά από τους ανθρώπους, οι οποίοι μ’ επισκέπτονται στο γραφείο μου, προκειμένου να με συμβουλευτούν για θέματα που αφορούν τις σχέσεις τους με  σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους. Όλοι, σχεδόν αποπροσανατολισμένοι, αναζητούν πιο λειτουργικούς τρόπους μοιράσματος και βαθύτερης επικοινωνίας  της επιθυμίας τους για υγιή εγγύτητα με τον άλλον, χωρίς  να θυσιάσουν το δικό τους δυναμικό για τη σχέση. 

       Αφουγκραζόμενη, λοιπόν, όλες τις παραπάνω ανάγκες αλλά και το ολοένα αυξανόμενο αίτημα αρκετών θεραπευομένων μου να με συμβουλεύονται πιο συστηματικά για τον τρόπο διαχείρισης των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στις προσωπικές τους σχέσεις, αποφάσισα να παρέχω συμβουλευτική σχέσεων και  διαδικτυακά (μέσω skype) ανεξαρτήτως χωρο-χρονικών περιορισμών! Η νέα αυτή υπηρεσία απευθύνεται τόσο στους ήδη υπάρχοντες θεραπευόμενούς μου, όσο και σε άλλους ανθρώπους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για συμβουλευτική  όσον αφορά τις συντροφικές/συζυγικές/φιλικές τους σχέσεις! Ο τρόπος είναι απλός:

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕΣΩ SKYPE

1. Κανονίζουμε τηλεφωνικά ή με e-mail την ημέρα και την ώρα της συνεδρίας μέσω Skype καθώς και τον τρόπο πληρωμής της

2. Με καλείτε στο evapsarra1 στο Skype, αφού πρώτα συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα προσωπικών στοιχείων, βάσει των οποίων θα εκδοθεί η απόδειξη παροχής υπηρεσιών, η οποία θα σας αποσταλεί μετά το πέρας της συνεδρίας. 

(Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των online συνεδριών είναι η από μέρους σας αποδοχή των όρων που συμπεριλαμβάνονται στη φόρμα προσωπικών στοιχείων, την οποία θα υποβάλετε πριν τη συνεδρία μέσω Skype)

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΝLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


  (*όλα τα πεδία είναι απαραίτητα)

  Ονοματεπώνυμο

  Τηλέφωνο:

  Το email σας:

  Σύντομη περιγραφή προβλήματος

  Επιθυμώ Online Συμβουλευτική Συνεδρία μέσω skype


  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
  1. Η Online συνεδρία συμβουλευτικής γίνεται μέσω της εφαρμογής Skype, η οποία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εξασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων (http://www.skype.com/intl/en/security/)
  2. Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών δεδομένων από τρίτους (π.χ. hackers, internet providers ή αποστολή μηνυμάτων σε λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ή με υπαιτιότητα του ενδιαφερομένου, δεν φέρω καμία ευθύνη.
  3. Στην Online συμβουλευτική συνεδρία τηρείται το απόρρητο του συμβουλευόμενου. Κατά την διάρκεια της Online συνεδρίας, ο διάλογος μεταξύ εμού και του συμβουλευόμενου, περιέχει προσωπικά δεδομένα. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση ολόκληρου ή μέρους του υλικού αυτού, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μου.
  4. Η online συνεδρία Συμβουλευτικής σχέσεων απευθύνεται σε άτομα που δεν πάσχουν από κάποια σοβαρή/διεγνωσμένη ψυχολογική διαταραχή. Σε αντίθετη περίπτωση, τα άτομα αυτά (με σοβαρή ψυχολογική διαταραχή) θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα σε ειδικό για ψυχολογική ή/και ψυχιατρική βοήθεια, καθώς η online Συμβουλευτική δεν συνιστάται για τέτοιες περιπτώσεις.
  5. Η online συμβουλευτική δεν συνιστά μορφή ψυχοθεραπείας. Μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα σε κάποια θέματα.

  Αποδέχομαι τους όρους

  Skype MeAdd me to Skype